Privatlivspolitik

Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger leveres af Chiesi Pharma AB (“Chiesi”) i overensstemmelse med bestemmelserne i EU-forordning 679/2016 (nedenfor kaldet “GDPR”) til de besøgende på hjemmesiden; www.rethinkfabry.dk

Ingen personoplysninger vil blive behandlet, når du bruger hjemmesiden.

Computersystemer og software, der bruges til at vedligeholde hjemmesiden, behandler dog nogle personoplysninger. Denne behandling er nødvendig for, at hjemmesiden kan fungere.
Personoplysninger indsamles ikke for at identificere besøgende, men kan på grund af deres operationelle karakter, med yderligere behandling og tilknytning af data, der opbevares af tredjeparter, føre til, at besøgende identificeres.

Den nævnte behandling omfatter IP-adresse og domænenavn, URI-adresse (ensartet ressourceidentifikator), anmodningstidspunkt, metode, der anvendes til at sende anmodningen til serveren, størrelsen på den fil, der modtages som svar, den numeriske kode med status for svaret fra serveren (lykkedes, mislykkedes osv.) samt andre parametre relateret til operativsystemet og de besøgendes it-miljø.

Sådanne oplysninger bruges kun med det formål at udarbejde statistikker om brugen af webstedet for at sikre, at det fungerer korrekt og vil blive opbevaret i en minimumsperiode, der kræves i henhold til gældende lovgivning.

Disse data kan bruges til at undersøge enhver cyberkriminalitet mod hjemmesiden.

Den frivillige handling med at sende e-mails til adresser, der er anført på hjemmesiden, betyder, at afsenderens adresse afsløres, hvilket er nødvendigt for at kunne svare på e-mail samt andre personoplysninger deri. Behandling af følsomme og juridiske oplysninger er udelukket og vil, hvis brugeren måtte give sådanne oplysninnger, blive slettet.

Chiesi har udpeget en databeskyttelsesansvarlig som krævet i artikel 37 i GDPR, som kan kontaktes på e-mail-adressen infonordic@chiesi.com